Conditii Generale pentru utilizarea site-ului parbrizecluj.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.
DESCRIEREA SERVICIILOR
Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului parbrizecluj.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.
DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Intregul continut al site-ului parbrizecluj.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L.
Accesul si utilizarea paginii parbrizecluj.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe parbrizecluj.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii parbrizecluj.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul parbrizecluj.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor acestuia.
NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L., care nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele parbrizecluj.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea in lipsa unor acorduri ulterioare.
Parbrizecluj.ro nu face nicio promisiune sau garantie cu privire la exactitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, a indrumarilor, nu isi asuma nicio obligatie fata de nicio persoana, exclud in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.
OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte, insa nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate eforturile pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L prin formularul de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceastea au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L, de ex facturarea lor.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul parbrizecluj.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati întreprinse de S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
S.C. IPM AUTO ONE GLASS S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Atentionare


Extragerea, copierea sau utilizarea in orice forma si prin orice mijloace a oricarei parti din continutul acestui site, fara permisiunea anterioara si explicita a noastra, conduce automat la reclamarea situatiei organelor abilitate! Modificarea neautorizata a acestui site constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr.8/1996 actualizata si a celorlalte aflate in vigoare. Va multumim. Actualizat, 15.04.2021